Show menu

Visa matchställning på storskärm

Man kan visa matchställningen för en eller flera matcher på alla typer av skärmar där man kan visa en webbsida. Det som behövs är en webbläsare och en internetuppkoppling. Ett enkelt och billigt sätt är att använda en Raspberry Pi minidator kopplad till en vanlig TV. Se avsnittet för Raspberry Pi-inställningar.

För att visa matchställningen på en TV eller liknande, surfa in på den här webbplatsen och klicka på länken Storskärm högst upp på sidan. Man får då upp en lista på alla tillgängliga banor, sorterade efter klubb och arena.

Visa en bana

Vill man bara visa en bana på skärmen är det bara att klicka på banans namn. Finns det en match på banan kommer den att visas, annars visas eventuella sponsorbilder som finns inlagda på banan.

Visa flera banor

Man kan också visa flera matcher på samma skärm (ex. för videoväggar eller storskärmar i arenor). Då klickar man i kryssrutan vid de banor man vill visa, och sedan på knappen Visa flera.

De banor som har matcher upplagda kommer att visas. Finns inga matcher upplagda på de valda banorna kommer de sponsorbilder som finns inlagda för de valda banorna att visas.

Lagmatchresultat

Mak kan också välja att visa resultatet i en lagtävling. Klicka då på underrubriken 'välj tävling' högst upp på sidan Storskärm. Klicka sedan på den lagtävling som ska visas.

Man kan visa flera lagmatcher på samma skärm genom att klicka i kryssrutorna till vänster om lagtävlingarna, och sedan klicka på knappen Visa flera längst ned på sidan.